Over Eleonora

Vrouwencoach, counseling, energetisch therapeut, dansworkshops, stemexpressie, mantra, meditatie

Levensstroom

Van kinds af aan is mijn leven 'een quest naar de mysteriën van het leven'. 

Mijn levensstroom brengt me langs vele culturen, filosofische stromingen, oeroude religies, westerse psychologie, reizen naar alle windstreken (zie de foto's op deze website) en vele trainingen en opleidingen om mijn professionaliteit steeds verder te finetunen en te verdiepen. 


In Singing Soul versmelt ik deze stromingen, inzichten en werkwijzen, zodat ik mij helemaal kan afstemmen op de persoon of de groep die ik begeleid.. 


Mijn begeleiding gaat erover om jou dieper in contact te brengen met jouw gevoel, jouw waarheid, jouw intuïtie. Door onze (rationele) opvoeding en maatschappij, zijn mensen soms het contact kwijt met hun lichaam, het voelen en het 'weten'. Daardoor ontstaat verwarring of afgescheidenheid van wie je werkelijk bent. Mijn wens is dat jij je zelf  niet hoeft te verbeteren of te veranderen, maar dat je weer contact mag maken met je 'heelheid', je gedragen mag voelen door het leven, en mag vertrouwen op jouw eigen levensstroom en intuïtie. Dat je mag ZIJN. 

Dit is telkens een bron van inspiratie voor mij en is de basis van mijn werk. 


Eleonora door anderen omschreven

Uit het e-zine van november 2019 van Trancedansnet (dé opleider van Trancedansers in Nederland en Buitenland):


"Eleonora is een wijze en krachtige vrouw, en een zachte en liefdevolle faciliteerder. Het was een plezier om met Eleonora te werken, en te zien hoe haar enthousiasme voor dans, muziek, sjamanisme en het pad van vrouwelijke wijsheid, haar aan het trancedansen heeft gebracht.


Eleonora heeft trouwens heel wat opleidingen gedaan, en is een vrouw met veel ervaring en inzicht. Haar praktijk noemt Singing Soul, en ik kan haar werk enorm aanbevelen.

Wat dacht je, behalve Trancedans, van een workshop Tandava, Vrouw & Dans, Dans je Krachtdier of Dancing The Divine? Naast dans, biedt Eleonora ook stem- en klankwerk aan, bijvoorbeeld in een individuele sessie, waarin weer leert contact maken met wat er in je leeft en dit te uiten via je stem. Of wat dacht je van een ochtend 'Helend Zingen'? Ook kan je bij haar terecht voor andere individuele sessies, zoals een Energetische Healing of een sessie 'Vrouw-ZIJN'." 


 ---


"Mijn complimenten voor de onvoorwaardelijke en professionele wijze waarop je vrouw & dans begeleidde! En dat hopelijk in de toekomst blijft doen!

Tijdens de 4 dagdelen ‘Vrouw & dans’ zag ik de uitstraling van menig medecursist veranderen van ‘strijdende’ naar ‘stralende en krachtige vrouw!'"

Henny


---


"Voedsel voor de ziel. Iedereen aan te bevelen voor een harmonieuze wereld die begint in jezelf. Ik  heb genoten van de diepgang en bijzondere muziekkeuzes van jou ."

LiesAchtergrond & Beroepsvereniging

Een greep uit mijn opleiding en ervaring: 


School voor Vrije Zelfexpressie (dansexpressie, stembevrijding, PRI, geweldloze communicatie) bij Murali (Erica Nap);

Jaartraining Vrouwenvallei (beoefening in o.a. Bewustzijn, Tantra en Taoïsme);

Facilitator Trancedance bij Aernoudt Knecht;

Integratieve Counselling & Coaching bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie;

Meesterschap in Mantra bij Russill Paul i.s.m. Centrum voor Tantra;

Training 'Vrouw & Stem' bij Sarah Jens/ Centrum voor Stembevrijding;

Basic Vocal Education (de basisprincipes voor het geven van zangles), Vocaal Instituut Nederland;

Diverse modulen van de opleiding tot Soundhealing bij Happynings;

Healingopleiding bij Atlas Reiki (o.a. Reiki Usui, Karuna, Tera Mai, Chakrahealing);

Training van Balinese Healer in klankhealing, op Bali; 

Opleiding Holistische en Energetische Massage bij Peter Schoutens & Lena Span

Mindfulness bij Seetrue;

Medische Basiskennis PLATO


Retraitebegeleider bij Kuuroord de Schouw en FIT Body & Mind;

Healer/masseur/coach & counsellor vanuit mijn praktijk in Amsterdam en later bij Kuuroord De Schouw en ZoPuur in Zeeland en vanuit mijn praktijk Singing Soul.Tevens ben ik gecertificeerd Paramedische Natuurgeneeskundig Therapeut, aangesloten bij beroepsorganisatie BATC*


  *Afhankelijk van je verzekering en je pakket, kunnen individuele sessies mogelijk (deels) vergoed worden door je zorgverzekeraar. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar!  


Voor de Privacyverklaring van Singing Soul, klik hier.