Waarom 'Stem & Mantra'?

stembevrijding, stemexpressie, bewustwording, persoonlijke ontwikkeling, healing, PRI, mindfulness

Ten Volste Zingen

Je stem laten horen, je muziek laten klinken. Er is bijna niets meer bevrijdend dan dat! Om voluit te Zingen en in je Zingen je waarachtigheid door te laten klinken...

En tegelijkertijd is het zó spannend om jezelf hoorbaar en zichtbaar te maken, waardoor we onszelf maar stil houden en onze klanken inslikken. 


Hoe zou het zijn als je Ten Volste kon Zingen? Als je contact maakt met die hemelse muziek, die Waarachtige muziek die in je leeft? 


'Muziek is mijn Ziel' kwam er een periode lang telkens naar me toe in meditaties. Van kinds af aan zing ik al en ik heb viool gespeeld. En toch kwam er een moment dat ik mijn muziek 'in ging houden', dat ik niet meer durfde, dat ik bang was voor afwijzing. Gelukkig heb ik gehoor gegeven aan de roep van mijn Ziel, en ben ik meer en meer weer naar buiten gaan komen. Ik Dans! Ik Zing! 

En omdat vrijuit dansen en zingen zó vreugdevol is en zo veel vrijheid in zich draagt, wil ik jou graag begeleiden om weer in contact te komen met jouw Eigen Stem. 


Als Begeleider Vrije Zelfexpressie, coach ik jou graag in het (her)vinden of openen van jouw stem, jouw geluid, in de individuele sessie 'Open je Stem!'. 

Je kunt meezingen bij 'Mantrazingen & Meditatie' en af en toe geef ik samen met mijn vriendin Fabienne  een ligconcert in Rotterdam, waarbij je kunt genieten van intuitieve muziek & zang. 


Lees hieronder verder voor de verschillende mogelijkheden. 


Stem & Mantra

Open je Stem

Stembevrijding, Stemexpressie, Stemwerk, Zangles, meditatie, persoonlijke ontwikkeling, yoga

In deze Individuele sessie leer je weer contact te maken met wat er in je leeft en dit te uiten via je stem. We gaan daarbij op zoek naar joúw geluid en dat wat in jou tot stroming of tot expressie mag komen. Dat hoeft nergens naartoe of niet groter of kleiner dan wat er op dat moment is. 


'Open je Stem!' gaat over Zingen van Binnenuit!

Lees Meer

Mantrazingen & Meditatie

Mantra's, mantra zingen, sanskriet, chanten, yoga, meditatie, mantraband, mantra avonden

Meditatie brengt je 'mind' tot rust en het zingen van mantra's geeft je focus, helderheid en vreugde. Lees hieronder meer over 'Mantrazingen & Meditatie'. 


HIER kun je meer lezen over de achtergrond van mantrazingen.   

Lees Meer

Intuïtieve Zang

Intuitieve Zang, stemexpressie, mantra, ligconcert, vrije zelfexpressie, stembevrijding, scrutibox

Regelmatig geeft Eleonora samen met haar vriendin Fabienne een ligconcert 'Intuïtieve Zang & Muziek', waarbij de klanken ontstaan uit het niets en er op het moment zelf geïmproviseerd wordt. 

Lees Meer