Achtergrond 'Stem & Klank'

stembevrijding, stemexpressie, bewustwording, persoonlijke ontwikkeling, healing, PRI, mindfulness

Ten Volste Zingen

Je stem laten horen, je muziek laten klinken en tegelijkertijd helemaal in contact staan met jezelf. Er is bijna niets meer bevrijdend dan dat! Om voluit te Zingen en in je Zingen je waarachtigheid door te laten klinken...

En tegelijkertijd is het zó spannend om jezelf hoorbaar en zichtbaar te maken, waardoor we onszelf maar stil houden en onze klanken inslikken. 

Hoe zou het zijn als je Ten Volste kon Zingen? 


'Muziek is mijn Ziel' kwam er een periode lang telkens naar me toe in meditaties. Van kinds af aan zing ik en ik heb viool gespeeld. En toch kwam er een moment dat ik mijn muziek 'in ging houden', dat ik niet meer durfde, dat ik bang was voor afwijzing. Gelukkig heb ik gehoor gegeven aan de roep van mijn Ziel, en ben ik meer en meer weer naar buiten gaan komen. Ik Dans! Ik Zing! 

En omdat vrijuit dansen en zingen zó vreugdevol is en zo veel vrijheid in zich draagt, wil ik jou graag begeleiden om weer in contact te komen met jouw Eigen Stem, jouw geluid van dit moment.


Als Begeleider Vrije Zelfexpressie, coach ik jou graag in het (her)vinden of openen van jouw stem, jouw geluid, in de individuele sessie 'Open je Stem!'. 

Je kunt ook meezingen bij de ochtend 'Helend Zingen' waarbij we mantra's en liederen zingen van over de hele wereld, vanuit contact met onszelf. 


Lees hieronder verder voor de verschillende mogelijkheden. 


Stem & Klank

Stembevrijding, Stemexpressie, Stemwerk, Zangles, meditatie, persoonlijke ontwikkeling, yoga

Open je Stem

Ochtend 'Helend Zingen'

Ochtend 'Helend Zingen'

In deze Individuele sessie leer je weer contact te maken met wat er in je leeft en dit te uiten via je stem. We gaan daarbij op zoek naar joúw geluid en dat wat in jou tot stroming of tot expressie mag komen. Dat hoeft nergens naartoe of niet groter of kleiner dan wat er op dat moment is. 


'Open je Stem!' gaat over Zingen van Binnenuit!

Intuitieve Zang, stemexpressie, mantra, ligconcert, vrije zelfexpressie, stembevrijding, scrutibox

Ochtend 'Helend Zingen'

Ochtend 'Helend Zingen'

Ochtend 'Helend Zingen'

Meditatie brengt je 'mind' tot rust en het zingen van mantra's en liederen geeft je focus, helderheid en vreugde.