Sessie Vrouw-Zijn

Vrouw-zijn, lichaamswerk, tantra, mindfulness, counseling, coaching, healing, ademwerk, inner flute

Jouw Stroom

De sessie Vrouw-ZIJN kan je helpen om weer in contact te komen met jouw levensstroom en wat wáár is voor jou, op dit moment in je leven.  


D.m.v. lichaamswerk, beoefeningen vanuit de Tantra, ademwerk, meditatie, coaching en soms ook energetische massage gaan we op zoek naar waar het bij jou blokkeert en waar het weer stromen mag. Zodat je uit de maalstroom van je gedachten komt en je je opnieuw kan verbinden met jouw lichaam, jouw eigen energie en dat wat jou levensvreugde geeft. Verschillende aspecten van het Vrouw-Zijn kunnen daarbij aan bod komen. Zowel je vrouwenkracht als jezelf weer ontmoeten in zachtheid en acceptatie. 


Praktische Info

Locatie

 

Kuuroord de Schouw, Noordgouwe


(In overleg ook mogelijk bij Huize Eigen-Wijze, Burgh-Haamstede en ongeveer eens per maand op vrijdagmiddag bij Stichting Padma, Middelburg)

Duur: 70 minuten

Prijs: 65 euro 

 

*Afhankelijk van je verzekering en je pakket, kunnen individuele sessies mogelijk (deels) vergoed worden door je zorgverzekeraar. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar! 


Een  eventuele afzegging van een individuele sessie dient 24 uur van tevoren te gebeuren; anders worden er kosten (de helft van de sessie) in rekening gebracht.  Bij afzegging binnen 6 uur wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.  


Voor de Privacyverklaring van Singing Soul, klik hier.