Open je Stem!

Stembevrijding, stemexpressie, vrije zelfexpressie, stemwerk, zangles, intuitie, meditatie, mantra

Open je Stem

I.v.m. de maatregelen rondom het Coronavirus kan deze sessie niet 'live' gegeven worden. Coaching online is wél mogelijk! 

Duur: 1 uur

Prijs: 55 euro

Neem even contact met me op als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. Info@singingsoul.nl 


'Open je Stem!' is een individuele sessie, waarin we op onderzoek gaan naar jouw unieke geluid en waarin we de ruimte geven aan de thema's die op dit moment spelen in je leven. Vaak komen deze thema's vanzelf naar boven, door naar binnen te gaan, te ademen en van daaruit geluid te maken. Ik begeleid je hierbij d.m.v. meditatie/ PRI/ lichaamswerk en natuurlijk Stemexpressie.  Deze sessie wordt vaak als heel bevrijdend ervaren, omdat er (letterlijk) lucht komt in de thema's die gezien en gehoord mogen worden.  


Daarbij gaat het er niet om dat je ‘goed moet kunnen zingen’. Het gaat erom om werkelijk contact te maken met dat wat in jou leeft en dat hoorbaar te maken.  Dat hoeft nergens naartoe of niet groter of kleiner dan wat er op dat moment is. Als je wel zangervaring hebt, kunnen we kijken hoe jouw geluid nog authentieker kan klinken en hoe je kunt zingen vanuit je lichaam i.p.v. vanuit wat je bedenkt. We werken met waar jij bent en onderzoeken waar jouw geluid blokkeert en waar het stromen mag.  Jezelf deze ruimte geven en hoorbaar maken is ontzettend verruimend en vreugdevol! 


Zingen is trillen, is ‘in beweging brengen’, is vreugde!! 


Werkwijze

Vaak beginnen we met zuchten, geluiden maken en spreken om van daaruit langzaam klank toe te voegen aan onze adem. Mijn uniekheid hierin is dat ik Vrije Zelfexpressie, Stembevrijding, Mindfulness en PRI combineer: we gaan kijken naar blokkades, om deze de ruimte te geven en te helen en om vervolgens in contact te komen met je werkelijke verlangen en deze te uiten. Door hier geluid aan te geven ontstaat er een uniek lied, dat alleen door jou gezongen kan worden en wat gaat over jouw Levensstroom!    

Praktische Info

Locatie:


Kuuroord de Schouw, Noordgouwe


(In overleg ook mogelijk bij Huize Eigen-Wijze, Burgh-Haamstede en ongeveer eens per maand op vrijdagmiddag bij Stichting Padma, Middelburg)


Duur: 70 minuten


Prijs: 65 euro 


Afhankelijk van je verzekering en je pakket, kunnen individuele sessies mogelijk (deels) vergoed worden door je zorgverzekeraar omdat ik ben aangesloten bij BATC. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar!  


Een  eventuele afzegging van een individuele sessie dient 24 uur van tevoren te gebeuren; anders worden er kosten (de helft van de sessie) in rekening gebracht.  Bij afzegging binnen 6 uur wordt het gehele bedrag in rekening gebracht. 


Voor de Privacyverklaring van Singing Soul, klik hier