(Klank)healing

Reiki, Tera Mai, Karuna, chakrabalancing, bodywork, lichaamswerk, energetische healing, klankhealing

  

Een (klank)healing kan je helpen om meer balans te ervaren en je vitaler te voelen, om meer in contact te komen met je lichaam en hoe je je voelt. Door de zachte werking van deze healing ervaar je meteen een gevoel van ontspanning, rust en warmte. De healing kan helpen om oude blokkades op te ruimen en brengt je weer in verbinding met jouw essentie. 


Tijdens de healing werk ik met handoplegging (op je lijf of in de energiebanen boven je lijf). Door de subtiele en zachte aanraking kun je diepgaand ontspannen. Ook kunnen we blokkades uitwerken die je niet meer dienen en kun je in contact komen met jouw levensstroom en wat jou vreugde geeft en wérkelijk voedt.    


Regelmatig maak ik ook gebruik van klankinstrumenten, omdat de trilling van deze muziekinstrumenten een diepe doorwerking hebben in je lichaam en daar trilling (en dus beweging) brengen. 


Elke behandeling stem ik af op jou en jouw thema.Ik heb jarenlange ervaring in het coachen, healen en masseren van mensen (zie ook 'Over Eleonora'). Als kind al was ik gevoelig voor energie en van nature legde ik mijn handen op dieren en later op mensen. Deze kwaliteit ben ik steeds meer gaan ontwikkelen en 'finetunen', waardoor ik me op een heel subtiel niveau kan afstemmen op jouw energieveld. Later kwam daar ook het gebruik van 'klank' en 'stem' bij en ervoer ik zelf wat een verbluffende werking 'trilling' kan hebben in het energiesysteem. 

Via intervisie van een healer in Bali en via lessen in authentieke Vedische mantra's, integreer ik nu het gebruik van klank en mantra's bij healingsessies. 


Ik ben een paramedisch natuurgeneeskundig therapeut, aangesloten bij BATC*. 

Praktische Info

Locaties

Kuuroord de Schouw, Noordgouwe

Huize Eigen-Wijze, Burgh-Haamstede 

Stichting Padma, Middelburg


Duur: 60 minuten


Prijs: 55 euro


 

*Afhankelijk van je verzekering en je pakket, kunnen individuele sessies mogelijk (deels) vergoed worden door je zorgverzekeraar. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar! 


Voor de Privacyverklaring van Singing Soul, klik hier.  


Maak nu een afspraak