Energetische Healing

Reiki, Tera Mai, Karuna, chakrabalancing, bodywork, lichaamswerk, energetische healing, klankhealing

Effecten healing

Een healing kan je helpen om meer balans te ervaren en je vitaler te voelen, om meer in contact te komen met je lichaam en hoe je je voelt. Door de zachte werking van deze healing ervaar je meteen een gevoel van ontspanning, rust en warmte. De healing kan helpen om oude blokkades op te ruimen en brengt je weer in verbinding met jouw essentie.

Energetische healing

Tijdens een energetische healing werk ik met handoplegging (op je lichaam of in de energiebanen boven je lijf) en soms met chakrastenen. Door de subtiele en zachte aanraking kun je diepgaand ontspannen. Je energie en je chakra's komen meer in balans. Ook kunnen we blokkades uitwerken die je niet meer dienen en kun je in contact komen met jouw levensstroom en wat jou vreugde geeft en wérkelijk voedt.    


Klankhealing

Bij een Klankhealing maak ik gebruik van klankinstrumenten. De trilling van de muziekinstrumenten die ik gebruik, hebben een diepe doorwerking in je lichaam en brengen daardoor energie en eventuele blokkades in beweging. Ik gebruik diverse instrumenten, zoals een klankschaal, ratel en sjamenendrum. Doordat je ontspannen ligt, kun je de trilling ontvangen en ervaar je vrijwel direct een diepe ontspanning. 


Zowel een klankhealing als een energetische healing kunnen een diepe en lange doorwerking hebben. 


Achtergrond behandelaar

Elke behandeling stem ik af op jou en jouw thema.


Ik heb jarenlange ervaring in het coachen, healen en masseren van mensen (zie ook 'Over Eleonora'). Als kind al was ik gevoelig voor energie en van nature legde ik mijn handen op dieren en later op mensen. Deze kwaliteit ben ik steeds meer gaan ontwikkelen en 'finetunen'. Later kwam daar ook het gebruik van 'klank' en 'stem' bij en ervoer ik zelf wat een verbluffende werking 'trilling' kan hebben in het energiesysteem. 

Via intervisie van een healer in Bali en via lessen in authentieke Vedische mantra's, integreer ik nu het gebruik van klank en mantra's bij healingsessies. 


Ik ben een paramedisch natuurgeneeskundig therapeut, aangesloten bij BATC*. 

Praktische Info

Locaties

Kuuroord de Schouw, Noordgouwe

Huize Eigen-Wijze, Burgh-Haamstede 

Stichting Padma, Middelburg


Duur: 70 minuten


Prijs: 65 euro


 

*Afhankelijk van je verzekering en je pakket, kunnen individuele sessies mogelijk (deels) vergoed worden door je zorgverzekeraar. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar! 


 Een  eventuele afzegging van een individuele sessie dient 24 uur van tevoren te gebeuren; anders worden er kosten (de helft van de sessie) in rekening gebracht.  Bij afzegging binnen 6 uur wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.  


Voor de Privacyverklaring van Singing Soul, klik hier.