Energetische Healing & Klankhealing

Reiki, Tera Mai, Karuna, chakrabalancing, bodywork, lichaamswerk, energetische healing, klankhealing

Healing tijdens Corona

I.v.m. de maatregelen rondom het Coronavirus kan deze sessie niet 'live' gegeven worden. 

Nu is het wél mogelijk om Reiki op afstand te geven, via Skype. Vanuit mijn praktijk in Amsterdam heb ik daar vele mooie ervaringen en sessies in gegeven.  

Duur: 45 minuten

Prijs: 35 euro

Neem even contact met me op als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. Info@singingsoul.nl 

Effecten healing

Bij een healing werken we diepgaand in je energieveld, waardoor je meer in je lichaam komt, een diepe ontspanning ervaart en je energie weer meer en vrijer gaat stromen. De healing kan helpen om eventuele oude blokkades op te ruimen en brengt je weer in verbinding met jouw essentie en jouw energiestroom. 

Energetische healing

Tijdens een energetische healing werk ik met handoplegging op je lichaam, in de energiebanen rondom je lichaam en soms met chakrastenen. Door de subtiele en zachte aanraking kun je diepgaand ontspannen, waardoor je je lichaam als het ware toestaat om oude blokkades los te laten en je energie meer te laten stromen. Je energie en je chakra's komen meer in balans. 


Klankhealing

Bij een Klankhealing maak ik gebruik van klankinstrumenten. De trilling van de muziekinstrumenten die ik gebruik, hebben een diepe doorwerking in je lichaam en brengen daardoor energie en eventuele blokkades in beweging. Doordat je ontspannen ligt, kun je de trilling ontvangen en ervaar je vrijwel direct een diepe ontspanning. 


Zowel een klankhealing als een energetische healing kunnen een diepe en lange doorwerking hebben. 


Achtergrond behandelaar

Ik ben een paramedisch natuurgeneeskundig therapeut, aangesloten bij BATC*. 

Elke behandeling stem ik af op jou en we starten de healing met jouw intentie en wens. 


Ik heb jarenlange ervaring in het coachen, healen en masseren van mensen (zie ook 'Over Eleonora'). Als kind al was ik gevoelig voor energie en van nature legde ik mijn handen op dieren en later op mensen. Deze kwaliteit ben ik steeds meer gaan ontwikkelen en 'finetunen'. Later kwam daar ook het gebruik van 'klank' en 'stem' bij en ervoer ik zelf wat een verbluffende werking 'trilling' kan hebben in het energiesysteem. We ZIJN in wezen klank, trilling, muziek! 


Bij Singing Soul ontvang je daarom altijd een holistische healing die helemaal afgestemd is op jou!


Praktische Info

Locatie

 

Kuuroord de Schouw, Noordgouwe


(In overleg ook mogelijk bij Huize Eigen-Wijze, Burgh-Haamstede en ongeveer eens per maand op vrijdagmiddag bij Stichting Padma, Middelburg)


Duur: 70 minuten


Prijs: 65 euro


 

*Afhankelijk van je verzekering en je pakket, kunnen individuele sessies mogelijk (deels) vergoed worden door je zorgverzekeraar. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar! 


 Een  eventuele afzegging van een individuele sessie dient 24 uur van tevoren te gebeuren; anders worden er kosten (de helft van de sessie) in rekening gebracht.  Bij afzegging binnen 6 uur wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.  


Voor de Privacyverklaring van Singing Soul, klik hier.