Workshopdag 'Dans je Krachtdier'

Krachtdier, totemdier, sjamanisme, dansexpressie, trancedans, meditatie, bewustzijnswerk

Krachtdier

Elk dier heeft zijn eigen energie en zijn eigen krachtbronnen. Door ons open te stellen voor onze krachtdieren (sommigen heb je je hele leven bij je en anderen komen en gaan op je levenspad) kunnen we ze ontmoeten, met ze 'werken' en leren van de wijze lessen die zij ons te bieden hebben.


Workshopdag

Op deze workshopdag maak je contact met het krachtdier die jou op dit moment in je leven uitnodigt om zijn lessen te volgen, die jou iets bewust wil maken of je een richting of mogelijkheid wil laten zien. Door de hele dag met krachtdieren te werken, kunnen we daadwerkelijk contact maken met de energie die het krachtdier bij zich draagt en waar je iets van te leren hebt. 


We gaan deze dag dansen, de natuur in, mediteren met je Krachtdier en in de middag doen we een 'Krachtdier-Trancedans', waarbij je met een blinddoek op contact maakt met je Krachtdier en je kunt voelen wat er gebeurt als je contact maakt met de energie van je Krachtdier en je als het ware samensmelt met deze energie. Hierna sluiten we de dag gezamenlijk af. 


We zijn deze dag op de fijne en mooie locatie van B&B Huize Eigen-Wijze in Burgh-Haamstede, met de natuur rondom ons en op loopafstand van het prachtige natuurgebied De Zeepeduinen. 

Praktische informatie

Locatie: Huize Eigen-Wijze, Burgh-Haamstede  

Datum: zaterdag 28 september

Tijd: 10.00 - 17.00 uur.

Prijs:  85 euro voor de hele dag, incl. koffie/thee en lunch